Det blir ingen Euro Floorball Tour denne sesongen. I dag valgte arrangørene å avlyse turneringen som skulle vært spilt i Uppsala neste måned. Rune Halvorsen

Avlyser Euro Floorball Tour i Uppsala

Skrevet av Pressemelding
20.10.2020 11:52 - OPPDATERT 23.10.2020 10:42

Akkurat som herrene stiller damene inn Euro Floorball Tour, som skulle vært spilt i Uppsala i november.

Det blir ingen Euro Floorball Tour i Uppsala den 13-15. november. Turneringen blir avlyst grunnet usikkerheten rundt korona-pandemien som fortsatt herjer i Europa. Svensk Innebandys generalsekretær Mikael Ahlerup bekrefter at turneringen der Sverige, Finland, Sveits og Tsjekkia skulle måle krefter er avlyst.
– Spillernes trygghet og helse kommer alltid først. Den økende smittespredningen vi ser akkurat nå, og med nye restriksjoner stort sett hver uke hos de deltagende nasjonene, gjør det vanskelig å planlegge og å gjennomføre turneringen. Vi har som arrangør et delt ansvar med de detlagende nasjonene og samtlige deltageres helse, og det er ikke verdt risikioen å gjennomføre turneringen, sier Ahlerup i en pressemelding. 

Fra før er U19-VM for kvinner avlyst to ganger, mesterskapet er nå planlagt til mai måned neste år.

Debatt
Innebandyavisen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.