Ull/Kisa mot Lyn sesongen 19/20. Foto: Fred-Stian Martila

Avlyser 1.divisjonssesongen

Syv serierunder er utsatt fra før av, i dag kom beslutningen som de fleste gått og ventet på i 1.divisjon Østlandet.

Det blir ikke seriespill i 1.divisjon østland før jul, grunnet situasjonen rundt korona-pandemien, det bekrefter Norges Bandyforbund i kveld. I samråd med klubbene i 1.divisjon så man seg nødt å avlyse 1.divisjon i sin opprinnelige form, bland annet etter syv utsatte serierunder, og en uavklart situasjon på Østlandet.
– På bakgrunn av at det allerede er utsatt syv serierunder i 1. divisjon østland menn, dagens smittesituasjon på Østlandet og det faktum at det fortsatt ikke er åpnet for trening med nærkontakt for lagene i blant annet Oslo, ser NBF det som umulig å få gjennomført den planlagte doble serien sesongen 20/21, skriver de på sine nettsider i kveld. 

Planen er å gjennomføre serien i en eller annen form i vår, hvis mulig. 
– Så snart det eventuelt blir åpnet for trening for alle lagene igjen, og mulighet til å spille kamper, vil forbundet sørge for å legge til rette for en form for seriespill som lar seg gjennomføre i praksis, slik at man får kåret en verdig vinner og et lag som kan delta i en eventuell eliteseriekvalifisering, skriver de videre.

Fra før er all breddevirksomhet rundt om i landet avlyst, og kun eliteseriene og aldersbestemt virksomhet er per dags dato uberørt. 

Les mer om:

1.divisjon øst