Sandnes nykommer Arnijs Kuratniks scoret et av målene i dagens kamp mot Gjelleråsen. Foto: Børge Andreassen

Vestlendingene fikk slite litt mot seriejumboen

Det ble tøffe dueller og lenge vippet kampen da poengjumbo Gjelleråsen gjestet Sandnes

Første periode er jevnspilt og ingen av lagene kommer skikkelig i gang. Gjelleråsen får tildelt staffeslag og Simon Wiström utnytter det. Jacob Öberg buer inn et flott skudd og lagene gikk inn til første pause på 1-1.

Temperaturen stiger i andre period. Begge lag scorer i hvert sitt overtall. Og plutselig virker det som begge lag har fått hyll på byllen. Samiel Fseha er første ute med sitt signaturløp. Buer inn fra siden og setter ballen på første. Ikke mange sekundene senere utligner Gjelleråsen med kaptein Daniel Johansen. Vi er snart halvveis i perioden og stillingen er 3-3. Begge lag scorer igjen og det ser ut som at dette skal bli en kamp om poengene hele veien inn. Sandnes’ debutant Arnijs Kuratniks har vist til nå i kampen at han er teknisk dyktig, og sent i perioden viser han også overblikk når han vipper ballen gjennom slottet og finner Jesper Engström. 17 sekunder senere viser Öberg og Fseha høy kvalitet når Sandnes har fått kampen inn i sitt spor, lagene går til siste pause på 6-4.

Sandnes får to muligheter i overtall i første fase av tredje periode. Gjelleråsen blir lave i undertallene sine, og Tuomo Manninen og Kuratniks får gjøre Sandnes’ syvende og åttende mål. Resten av perioden er preget av direkte spill mot mål, og kampen ender med 10-5 til hjemmelaget.  KAMPFAKTA