Emilie Sundnes scoret to og Sarah Smith Lunde tre ganger i dagens seier. Foto: Petter Alexandersen

Tunet tok revansje på Gjelleråsen i kveld

Tunet var best i dagens semifinale mot Gjelleråsen, og utlignet kampserien.

Gjelleråsen fikk en god start med scoring allerede etter 46 sekunder, da Moa Bernvid fant nettet. Utligningen kom etter seks minutter da Sarah Smith Lunde fikk smelt ballen i mål. Helene Bwiza Karlstrøm ordnet ny ledelse for hjemmelaget, men igjen var Smith Lunde frempå og sikret uavgjort til pause.

Det var en del tøffe dueller i dagens kamp, her er det Moa Bernvid og Caroline Bjercke i duell. Foto: Petter Alexandersen

Akkurat som i den første kampen var det Tunet som førte spillet, men hjemmelaget skapte sjanser de også. I midtperioden klarte de ikke å omsette sjansene de fikk, men det gjorde Tunet. Først Smith Lunde for tredje gang i kveld, før Emilie Sundnes satte 4-2 med seks minutter igjen av perioden. Litt temperatur var det også i kampen, og igjen var det en meget god kamp de 143 fremmøtte fikk være vitne til.

Rune Ali Zouhar og Jonas Boväng i totene på hverandre etter den første perioden. Foto: Petter Alexandersen

I den tredje perioden fortsatte Gjelleråsen å jakte på reduseringer, men de uteble. Isteden kunne Tunet juble nok en gang da Sundnes satte sitt andre mål for dagen i det niende minutt. Hjemmelaget tok ut målvakten med åtte minutter igjen og presset på, men klarte ikke å få ballen i mål. Tunet holdt ut og utlignet kampserien etter 5-2 seieren. KAMPFAKTA