Joachim Trandum Terjesen og Atle Laland Egeland i duell i dagens toppkamp. Foto: Børge Andreassen

Tunet best i toppkampen mot Sandnes

Det ble jevnt og spennende da serieleder Sandnes fikk besøk av seriefavoritt Tunet.

To av eliteseriens beste lag barket sammen i ettermiddag i Hanahallen. Det var gjestenes Lukas Haugen som ga Tunet ledelsen i det 12. minutt, men Tuomo Manninen brukte halvminuttet på å utligne for Sandnes. Flere scoringer ble det ikke i den første perioden.

I midtperioden sendte Atle Laland Egeland hjemmelaget opp i føringen, men Mads Fossum Normann og Björn Lundgren snudde på steken før perioden var over, i det som var en spennende kamp.

I den tredje perioden jobbet Sandnes på for en utligning, men scoringene uteble. Først i det 14. minutt kom neste scoring, og igjen er det Haugen som scorer for gjestene. Samiel Fseha reduserte nesten omgående, men da Christoffer Gustafsson sendte Tunet opp i 5-3 var det over for denne gang. En sterk borteseier for Tunet mot vestlendingene gir tabelltopp i eliteserien. KAMPFAKTA