Michal Rebro ble funnet død i sitt hjem lørdag morgen, og det tsjekkiske innebandymiljøet er i sjokk etter det uventede dødsfallet. Foto: Pavel Doubek/IFF

Tsjekkia i sorg etter uventet dødsfall

Skrevet av Redaksjonen
13.12.2020 15:41

Tsjekkias innebandymiljø er i stor sorg etter at Chodovs målvakt Michal Rebro uventet gikk bort.

Chodovs målvakt Michal Rebro har uventet gått bort, det melder hans klubb lørdag. Rebro og Chodov skulle møte Tatran Stresovice lørdag ettermiddag, et lag han tidligere sto i mål for. Rebro fikk seks landskamper for Tsjekkia, og har også spilt Champions Cup, der han spilte mot Slevik i 2015. Han ble også tsjekkisk mester med Tatran 2015. 

Rebro ble funnet hjemme uten tegn til liv lørdag morgen, og det er uavklart hva som har skjedd med den tsjekkiske målvakten som skulle starte kampen mot Tatran.
– Vi er meget lei oss for å melde at vår spillere, venn, Michal Rebro, forlot oss lørdag. Hele klubben kondolerer til familien og de etterlatte. Michal, vi kommer aldri å glemme deg, skriver Chodov på sin hjemmeside. 

Michal Rebro ble tsjekkisk mester med Tatran i 2015, her i forkant av kampen mot Slevik samme år i Champions Cup. Foto: Pavel Doubek/IFF

Den tsjekkiske keeperlegenden Tomas Kafka sørger sin gode kollega og venns  bortgang.
– Han var en lagspiller og vinnerskalle. Hver eneste gang det sto noe på spill tok han sin prestasjon til høyeste nivå. For meg personlig var han en yngre bror. Jeg har aldri hatt en så god keeperpartner, og ikke bare når det gjelder prestasjoner, uten frem for alt menneskelig. Jeg likte virkelig å være sammen med han i laget, og vi var sammen også utenfor innebandyen, skriver Kafka på Tatrans sosiale medier. 

Michal Rebro ble 33 år.