Nicoline Olsen og Marie Wolf i duell sist lagene møttes. Foto: Kent Henriksen

– Tror vi kommer å få en meget jevn match

Blir det Tunet eller Grei som stikker av med kongepokalen da NM-finalen for kvinner starter klokken 12.00?


Tunet-Grei
12.00 Apalløkkahallen

SE KAMPEN / LIVE

Om noen få timer smeller det i Apalløkkahallen, da Tunet og Grei barker sammen i NM-finalen for kvinner. Vi lot vår ekspert Petter Alexandersen gi oss forutsetningene for dagens kamp.
– Jeg tror vi får se en meget jevn match som kan gå litt begge veier. Det har vært mye skader i Tunet, så det kommer litt an på hvor mange som vært ute i siste seriekamp, og semifinale som eventuelt er tilbake nå og, sier Alexandersen. 

Han tror kampbildet kommer å bli som i seriespillet mellom de to topplagene. 
– Tunet kommer nok ha mest ball, dra opp tempoet i matchen, og så vil Grei ligge rundt midtbanen og ta de kontringene de kan få. 

Innebandyavisens ekspert Petter Alexandersen har tro på en jevn NM-finale for kvinner. Foto: Kent Henriksen

Det er mange gode spillere på lagene og vår ekspert trekker frem Sarah Smith Lunde, Emilie Sundnes, Eva Skaslien og Ina Njærheim Wiik som nøkkelspillere for Tunet. Hos Grei er det Eline Dagestad, Kine Hedlund Eriksen og Nicoline Olsen som må ha dagen for at det skal bli seier.
– Det blir viktig for Grei at Kine åpner målkontoen i sluttspillet og førsterekka har dagen.Tunet har litt mer spille på, og offensivt har Sarah og Emilie vært meget bra i semifinalene og blir sentrale i den delen av spillet.

Vi lot eksperten tippe utfallet i kampen i det som mange spår blir en jevn kamp.
– Jeg tipper det blir 5-3 til Tunet, der det siste målet kommer i åpen kasse.