Sjetne jubler for en av fire scoringer i dagens plasseringskamp. Foto: Kent Henriksen

Trønderne best i kampen om niendeplassen

Sjetne vant kampen om niendeplassen i puljespillet i G17-klassen i morgentimene, da de slo Sveiva.

Det var en jevnspilt første periode, der Sjetne tok ledelsen etter et selvmål. Theodor Holm Svensson utlignet i det 13. minutt, men trønderne utlignet ved Jonas Rø 15 sekunder senere og så til at pauseresultat ble 2-1 til Sjetne, etter en litt tempofattig periode, der det nok er en del slitne bein etter mange kamper i helgen.

I den andre perioden bruker Sveiva tre minutter på å utligne, da Stian Larsen-Asp finner nettmaskene. Det er litt nerve og kampen står og vipper. Da er det godt at Sofie Elise Aurstad er påpasselig og setter 3-2 til Sjetne etter syv minutter. Sveiva tar timeout og prøver å sette de langreiste under press, men trønderne rir av stormen og med tre minutter igjen kan Dorian Redzovic fastsette sluttresultatet til 4-2. KAMPFAKTA