Trengte halve kampen før det løsnet

Grei vant over Monolitten i reprisen på forrige sesongs semifinale i NM, men det var ikke uten at det ble litt problematisk.

Det var vanskelig å overliste Marthe Bøyding Borgen og Alice Clausen første halvdel i dagens kamp mellom Grei og Monolitten. Det var bare gjestene Monolitten som maktet å score mål den første halvtimen etter at Nathalie Pallmann fant nettmaskene i det åttende minutt av midtperioden.

Det løsnet imidlertid for Grei i det 12. minutt da Petra Weiss overlistet Clausen, og etter kvarteret kunne også Heidi Homble juble for scoring som så til at Grei ledet etter to perioder.

I den tredje perioden satte Martine Simonsen 3-1 etter 13 sekunder. Halvveis i perioden ødela Nicoline Olsen det meste av spenningen som var igjen, og da kunne Martine Simonsen fastsette sluttresultatet til 5-1 med seks minutter igjen å spille. Med seieren befestet Grei sin posisjon som serieleder. KAMPFAKTA