Roger Collin er Narviks nye hovedtrener og tar over laget om en drøy måned. Foto: Narvik Wizards

Trenerjakten er over for Narvik

Etter en intens trenerjakt har Narvik endelig kommet i mål, og i dag kunne de offentliggjøre sin nye hovedtrener.


Det blir Roger Collin tar over som hovedtrener for Narvik. Den svenske treneren flytter nordover i månedsskifte oktober-november. Max Davis-Lind fortsetter som hovedansvarlig trener frem til Collin er på plass. Davis-Lind tok rollen som trener i sommer, men har hele tiden vært tydelig på at han ønsker å fokusere på jobben som spilleransvarlig og lagleder rundt laget, og står bak signeringen.
– Roger har en spillefilosofi som både er kompatibel med type spillere klubben har, og med den måten klubben ønsker laget skal spille. Han er opprinnelig fra Umeå, og har en lang og bred erfaring fra innebandyens hjemland Sverige. Siden 2017 har han vært elitedommer og har dømt SSL for damer og 1. divisjon for herrer. Tidligere har han trent lag i Gävle og Sandviken, samt regionslagene for både innebandy og fotball, sier Narvik om nysigneringen. 

Roger Collin har signert en treårskontrakt med Narvik. Foto: Narvik Wizards

De seneste sesongene har det vært dømming som har stått i forsetet.
– Innebandyen er, og har vært, en stor del av mitt liv. Nå vil jeg ta opp trenerkarrieren igjen etter satsning på dømming i fem år, sier Roger. Dette er en utfordring jeg virkelig ser frem imot. I tillegg til innebandyen lokker eksotiske Narvik og den ville, flotte naturen her oppe, sier Collin i en pressemelding. 

Klubben hadde første kontakt med Roger allerede i mai. I forbindelse med en turnering i Umeå i begynnelsen av september, tok klubben en ny prat med ham, og fant at forutsetningene for et samarbeid var til stede. Sist helg besøkte han Narvik, da fikk han møte spillerne, se kampen mot Nor 92 og utforsket Narvik med omegn. Før han dro hjem signerte Roger en treårskontrakt med trollmennene fra Narvik.
– Jeg gleder meg til å flytte til Narvik og trene denne herlige gjengen. Jeg har sett kapasiteten i laget, og tror vi har en god mulighet til å sikre ny kontrakt i eliteserien, sier den sympatiske svensken.