Arvid Wibring Lindqvist scoret tre ganger da Greåker slo Sandnes på bortebane. Foto: Kent Henriksen

Tøffere enn ventet for Greåker på Vestlandet

Arvid Wibring Lindqvist og Greåker vant over Sandnes på bortebane, men det var ikke helt uten problemer for topplaget.

Selv om Fredrik Gjødalstuen sendte Greåker i ledelsen hadde østfoldingene store problemer å få stopp på hjemmelagets Victor Schedin. Svensken scoret tre ganger og så til at det sto uavgjort etter to perioder, der Arvid Wibring Lindqvist sto for Greåkers øvrige scoringer.

I den tredje perioden ordnet Gjødalstuen 4-3 ledelse, og da Kristoffer Bakke og Wibring Lindqvist på et par minutter økte til 6-3 var saken klar. En redusering av Andreas Pedersen var ikke nok og Greåker kunne ta med seg tre poeng hjem etter 6-4 seier. KAMPFAKTA