Thriller sørget for ny spenning

Det ble en thriller da Sjetne og Ajer barket sammen, og et resultat som sikret Sandnes plassen, og ny spenning søndag.

Jonas Castellanos scoret to ganger første fem minutter for Ajer mot Sjetne, men trønderne kom tilbake før den første perioden var over, en periode som endte 2-2.

Midtperioden var minuttet gammel da Theodor Larsen ga Hamar-laget ledelsen igjen, men Iver Bakken utlignet etter fem minutter. Larsen var frempå noen minutter senere og da Noah Hyggen Frilseth økte ledelsen sto det 3-5 på tavlen i TOBB-hallen, som var resultatet da lagene gikk til pause, et resultat der Sandnes beholder plassen og Ajer rykker opp i eliteserien.

I den tredje perioden reduserte David Arthursson i det åttende minutt, og da kampen nærmet seg kvarteret kunne Christian Larsen Refnes utligne, til stor jubel fra hjemmesupporterne, og ny spenning for lagene i kvalifiseringen. Med to minutter igjen tar Ajer timeout, og begge lag får et par muligheter på tampen, men det ender uavgjort 5-5. Det gjør at det er klart at Narvik ikke kan rykke opp, Sandnes sikrer seg ny kontrakt, men Sjetne og Ajer må vente til søndag for å finne ut hvem som rykker opp til eliteserien. KAMPFAKTA

4. Narvik (-6) - 0 poeng

Innbyrdes oppgjør teller før målforskjell og antall scorede mål ved poenglikhet. De to beste lagene spiller i neste års eliteserie for menn.