Foto: Petter Alexandersen

Svensk back forlater Østensjø - klar for ny norsk klubb

Østensjø mister etter det Innebandyavisen kjenner til den svenske banken Sanja Johansson, som har funnet seg ny klubbadresse i sommer.


Sanja Johansson kom til Østensjø fra Dalen rett før deadline-day 15 januar og ble fort en meget viktig brikke for Bøler-laget med sin spilleforståelse, ro med ballen og smarte oppspill. Det ble tidlig klart etter sesongslutt at det ikke ville bli en fortsettelse i Østensjø neste sesong, og etter et besøk i Stavanger i juni og etter kontakt med et par andre klubber falt valget tilslutt ned på Monolitten, som blir neste stoppested for den meget gode backen.  

Sanja Johansson i duell med Rebecka Åblad, som ble kåret til Årets spiller i eliteserien sist sesong. Foto: Petter Alexandersen

 Det ble med syv kamper for Østensjø og etter det vi erfarer hadde hun et år igjen av kontrakten, og prislappen blir derfor fort på et femsifret beløp. 

Monolitten har tidligere fått inn Victor Ekestubbe som ny hovedtrener, og på sosiale medier har de presentert at de har re-signert Vanilla Persgren, Fanny Westheim Kolstad, Lise Bersmo, Alice Clausen, Julie Noer og Eira Skatt Gillebo.