Sveiva vant dagens kvartfinale mot Sandnes. Foto: Kent Henriksen

Sveiva utlignet i kampserien mot Sandnes

Sveiva hadde kniven på strupen etter gårsdagens tap mot Sandnes. I dag ble det seier for de regjerende mesterne i Hanahallen.

De fleste har nok sett for seg en tøff kampserie i kvartfinalene mellom Sandnes og Sveiva, og det ser det ut til å bli.

170 tilskuere fikk se gjestene tilrive seg et initiativ og som i går ble det allikevel jevnt. Brage Harby og Casper Sletten ordnet tomålsledelse, men Tuomo Manninen reduserte før lagene gikk til den første pausen.

I den andre perioden utlignet Andreas Mikalsen, men Harby sendt på nytt gjestene opp i ledelsen, som Sveiva tok med seg inn i garderoben.

Samiel Fseha brukte ti sekunder på å utligne i den tredje perioden, men scoringer fra Mads Rongsjord og Casper Sletten så til at det ble 5-3 seier for Sveiva, og 1-1 i kamper. KAMPFAKTA