Sveiva lå under med fire mål men klarte å sanke to poeng i ettermiddag mot Monolitten. Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no

Sveiva med sterk snuoperasjon mot Monolitten

Monolitten hadde tre poeng lomma halvveis i kampen mot Sveiva, så raknet det.

Hjemmelaget anført av Andrea Gulbrandsen og Fanny Kolstad hadde et godt tak på gjestene, og ledet 5-1(!) før Sveiva våknet til liv.

Etter to perioder var forspranget krympet til 6-4, og gjestene hadde fått snusen på poeng.

I den tredje perioden banket Bertine Aas Hansen inn to scoringer, og det var utlignet. Silje Karlsen Auestad sendte hjemmelaget i føringen igjen, men men Mia Østerbø Nilsen ordnet balanse i regnskapet i det 12. minutt. Så kunne Michelle Ekmo ordne 7-8, men litt over halvminuttet etter var Karlsen Auestad frempå igjen, og scoret 8-8, det ble kampens siste mål og straffekonkurranse om bonuspoenget.

I straffekonkurransen kunne Monolitten bare finne nettmaskene en gang, og da Sveiva scoret tre ble ekstrapoenget med til Stovner. KAMPFAKTA