I vår var Maja Fogelhamre på besøk hos Østensjø, men valget falt på Sveiva til slutt. Foto: Svensk Innebandy

Sveiva henter spiller med erfaring fra toppklubb i SSL

Det har vært stille på Stovner i sommer, men etter det Innebandyavisen kjenner til har de nå styrket tallen med tidligere SSL-spiller fra svensk toppklubb.


Sveiva har etter det Innebandyavisen kjenner til signert vingen Maja Fogelhamre (født 2003) fra Pixbo. Fogelhamre har det siste året vært i førstegangstjeneste, men under 21/22 sesongen gjorde hun 14 poeng (10+4) poeng på 18 kamper i Allsvenskan og 27 poeng (22+5) i juniorallsvenskan. Under sesongen 20/21 fikk hun 16 kamper for Pixbo sitt SSL-lag, så det er liten tvil om at det er et enormt potensial i Sveivas nye signering, som har Lindås som moderklubb. Den talentfulle vingen er allerede på plass i Oslo, og Innebandyavisens ekspert Petter Alexandersen har sett ungjenta i SSL tidligere, og er sikker på at Sveiva nå får en god forsterkning offensivt.
– Det er en spiller med bra blikk og spilleforståelse, en tøff spillestil, og et meget bra skudd, sier han om Fogelhamre. 


I vår var Maja Fogelhamre på besøk hos Østensjø, men valget falt på Sveiva til slutt. Foto: Kent Henriksen
20-åringen besøkte under sesongen som gikk Østensjø og har vært jaktet på av flere klubber, men valget falt tilslutt ned på Groruddalsklubben.