Sveiva for sterke i tredje oppgjør

Det løsnet aldri for Nor 92 som slet med uttellingen mot Sveiva i dagens kvartfinale-kamp.

Før det er gått fem minutter inn i kampen går Sveiva opp i ledelsen 2-0, etter frekkiser av Daniel Gidske og Sindre Bjerknes. Bortsett fra det en målfattig periode hvor Nor 92 ikke får det helt til å stemme, med et par gode redning fra sisteskansen til Sveiva Jonathan Holmstrøm. Dermed ender første periode med en tomålsledelse til Sveiva.

Midtveis i andre periode står det allerede 4-0 til Sveiva. Med scoringer fra Gidske og Felix Elfstrand. Det ser ut til at Nor 92 fortsatt skal slite når hjemmelaget drar på seg en utvisning, der Casper Sletten sniker ballen inn bak Nor 92-keeper Kristoffer Holth på tampen av perioden. Nok en periode der hjemmelaget sliter med å henge med, mye på grunn av nokså noen solide redninger av Sveivas keeper, og før siste periode står det 5-0 til Sveiva.

Etter drøyt fem minutter av siste periode sørger Jakob Grøstad for et lite håp for vertene. Det begynner å se lysere ut når Sletten også bommer på straffeslag. Men nærmere halvveis i perioden ryker hjemmelaget på en ny utvisning, som senere sørger for at Seivas Christoffer Øistad øker ledelsen til 6-1, og Sveiva har nærmest har punktert kampen. Sveiva får deretter to raske mål  signert Jostein Nordseth og Fabian Österman. På tampen av kampen får Sveiva en utvisning og hjemmelaget overtall. Mot slutten av kampen tar Nor 92 ut keepern, og det gir fordel med en spiller mer på banen, Jakob Grøstad scorer igjen og gir Nor 92 det som blir et trøstemål. Ikke lang tid tar det før Eirik Østvedt scorer i åpent mål for Sveiva, og fastsetter sluttresultatet til 9-2 i den tredje kvartfinale-kampen. Nor 92 klarte aldri helt å gi Sveiva en kamp om seieren og blir dermed for svake i dagens oppgjør. Sveiva hadde derimot flyten med seg og hadde en keeper i god form. Allerede torsdag kan Sveiva sikre avansement til semifinale med seier. KAMPFAKTA