Storvreta tok SM-gull men det ble ordentlig spennende mot Falun

12922 tilskuere fikk se en flott finale da Falun og Storvreta barket sammen i Avicii Arena lørdag.

Storvreta tok føringen tidlig da Filip Eriksson scoret i det fjerde minutt. Simon Götz doblet ledelsen og Uppsala-laget kunne gå til pause med en tomålsledelse over Falun.

I midtperioden økte Eriksson ledelsen til 3-0 men Emil Johansson reduserte til 3-1 og skapte ny spenning. Niklas Winroth Nelin økte ledelsen til 4-1 med halvannet minutt igjen av perioden.

Den tredje perioden var bare et par minutter gammel da Tobias Gustafsson ordnet 5-1 for Storvreta, men så begynte Falun å få fart på sakene. Først ordnet Simon Berg en redusering, og så fikset Emil Nilsen og Emil Ruud at det ble skikkelig spennende. Storvreta holdt imidlertid ut og kunne juble for SM-gull etter 5-4 seier. KAMPFAKTA