Stina Lima Monsen og Stavanger tok to poeng i dag. Foto: Børge Andreassen

Stavanger og Monolitten vant

Stavanger og Østensjø barket sammen i ettermiddag, og selv om gjestene ledet lenge kunne vestlendingene straffe Oslo-laget.

Nensija Simkuna sørget for 1-0 etter fem minutter og Stavanger ledet etter den første perioden. I den andre perioden utlignet Ane Øvstedal, før Josefine Wike og Helena Rivedal Lindberg sørget for at gjestene ledet med to mål. Benedikte Smith reduserte for Stavanger etter kvarteret i midtperioden og sørget for ny spenning.

I den tredje perioden satte Rebecca Dorga Olsen 3-3, og da ingen av lagene maktet å score, endte det med uavgjort, der straffekonkurranse måtte til for å skille lagene.

I straffekonkurransen var Stavanger sterkest og scoret på tre, samtidig som gjestene bare maktet med en scoring. KAMPFAKTA

Opp på tredjeplass etter seier
Monolitten slo Sveiva med 4-3 etter en jevn og spennende kamp. Ellen Åhman scoret to ganger for Monolitten som med seieren klatret opp på tredjeplass på tabellen. KAMPFAKTA