Ny farge på ballene implementeres i verdens beste liga lørdag. Foto: A.Kårhag

SSL bytter farge på ballene

SSL skifter farge på ballen og allerede i morgen vil ballen være på plass i arenaene med sin nye farge.

Den svenske superligaen (SSL) har bestemt seg for å bytte ut aprikose baller med en ny gul neonfarget ball. Det er sammen med SportExpressen som sender kampene og ballsponsoren Klubbhuset man har fattet beslutningen for å høyne opplevelsen for publikum, både på plass og via skjermene. Allerede i morgen vil alle kampene spilles med den nye fargen på ballene. 
– Det som skjer i morgen lørdag er at vi bytter ballfarge under kampene i SSL. Fra og med nå brukes en skarpere gul farge på matchballene. Fargen gjør at ballene vises bedre, både da du sitter på tribunen i arenaene og da du følger kampene i på skjermen, sier SSL direktør Jørgen Lindgren til SSL.se. 

Ballen har allerede blitt testet av flere klubber i verdens beste liga. 
- Endringen gjennomføres for å gjøre opplevelsen for publikum enda bedre. Innebandy er en veldig rask sport å følge som tilskuer. Det er en heftig opplevelse, og for å underlette for alle som følger SSL bytter vi ballfarge. Med den gule ballen kommer den sportslige opplevelsen med de tekniske finessene å løftes frem enda mer og bli tydeligere for publikum. 

Saken fortsetter under annonsen.