Ludvik Hansen har gjort sine saker bra i allsvenskan for Karlstad denne sesongen, i dag kan en god sesong krones med SSL-plass til høsten. Foto: Kent Henriksen

Spiller om en plass i verdens beste liga i kveld

Ludvik Hansen reiste østover sist vår for å prøve vingene i den tidligere SSL-klubben Karlstad, som satset hardt på et opprykk tilbake til verdens beste liga etter nedrykket i 2017. I kveld kan Karlstad og nordmannen bli klar for SSL-spill i til høsten.


Ludvik Hansen og Karlstad har kjempet og slitt hele sesongen for å ta seg til kval til SSL. Karlstad endte på tredjeplass på tabellen, og slo ut Fagerhult Habo i den første runden, før Gävle ble motstander og siste hinder på veien mot verdens beste liga. I kveld kan 22-åringen sikre Karlstad en plass i SSL til høsten. 

Karlstad fikk en bra start med seier i den første kampen og to poeng av Hansen (1+1), men så ble det to strake tap mot Billy Nilssons Gävle. I den fjerde kampen vant Karlstad og sørget for en femte og avgjørende kamp om plassen i SSL i kveld. 

Den tidligere Slevik-stjernen gjorde åtte poeng (5+3) på 20 kamper i allsvenskan. I kvalet til SSL har det blitt tre poeng (2+1) på seks kamper. 

Kampen kan sees på Aftonbladets Play-tjeneste klokken 18.30 (krever abonnement).