Sliteseier for Gjelleråsen i første kamp

Gjelleråsen slo Sjetne i den første kampen i kvalifiseringen til eliteserien, men det var ikke uten at det ble ordentlig spennende.

Sjetne fikk en drømmestart på den første kvalifiseringskampen, da Steffen Hæren allerede i det fjerde minutt sendte trønderne i føringen mot Gjelleråsen. De grønnkledde fra Nittedal klarte etterhvert å utligne da de fikk sjansen i overtall ved Colin Christopher Oustad, og med bare åtte sekunder igjen på perioden ordnet Marcus Söderström Gardevåg ledelse for Gjelleråsen, med sin første scoringen for klubben, og sørget for 2-1 ledelse etter en periode.

Begge lag er på jakt etter den neste scoringen, men de første ti minuttene av midtperioden forblir målløse selv om begge lag har sine muligheter. Det er tøffe dueller og med tre minutter igjen av perioden ryker nittedølingene på en utvisning, og den utnytter Sjetne og utligner da Morten Sørhøy blir satt opp og banker inn 2-2. Flere mål blir det ikke i midtperioden, og stor spenning før den tredje perioden.

Den tredje perioden er i det tredje minutt da Oustad fyrer av fra kanten, sender østlendingene opp i ledelsen igjen. Gjelleråsen har ganske god kontroll den første halvdelen av perioden, der Sjetne våkner til liv etter ni minutter og skaper noen farligheter. Trykket holder i seg og Iver Bakken sender avgårde en prosjektil i det 11. minutt og utligner til 3-3, til stor jubel fra hjemmepublikum i TOBB-hallen. Så får hjemmelaget sjanse i overtall, men Gjelleråsen får tildelt straffeslag like etter, der Robin Norstrøm tar ansvar og sender østlendingene i føringen på nytt. Sjetne klarer ikke å utnytte overtallet, og sliter med å ta ballen fra ballsikre nittedølinger. Med minuttet igjen tar de timeout, men tar merkelig nok ikke ut målvakten i jakten på en utligning. Gjelleråsen holder unna og vinner den første kampen i kvalifiseringen.  KAMPFAKTA