Slik spår eksperten at jakten på sluttspill og medalje ender

Det blir meget spennende i jakten på sluttspillplass og medalje i årets eliteserie for kvinner, vi sjekket med vår ekspert hvordan han tror det ender.


Innebandyavisens ekspert Petter Alexandersen har analysert programmet som er igjen for de fire lagene som sloss om en bronse i årets sesong, og ikke minst de to ledige sluttspillplassene bak serieleder Grei og Tunet på andreplass.
– Stavanger har det klart enkleste programmet igjen med tre møter med Ull/Kisa. Ni poeng der så er sluttspillsplassen klar og antagelig medaljen og, gitt at Tunet og Grei fortsetter og slå alle under seg som de gjort til nå. Jeg tror og at Gjelleråsen slår Ull/Kisa og Østensjø, selv med mye press på seg. At Linda Adolphson er tilbake betyr mye, også har de fått litt mer og spille på nå som Frida Norstrøm er med. Østensjø-kampen blir garantert tett og jevn, men jeg tror Gjelleråsen takler presset og tar den siste sluttspillsplassen et poeng foran Monolitten eller Sveiva, sier Alexandersen.

Innebandyavisens ekspert Petter Alexandersen har analysert de gjenstående kampene i eliteserien for kvinner, og hver som tar medalje og går til sluttspill. Foto: Kent Henriksen

Det er meget tett i jakten på medalje og sluttspillsplassene da noen få kamper gjenstår. Innebandyavisens ekspert tror vi ender med følge scenario; 

Gjelleråsen - 26 poeng - 18 kamper - 3.plass
Grei  (H) - 0 poeng
Østensjø (B) - 3 poeng
Ull/Kisa (B) - 3 poeng

Med seier i to av tre gjenstående kamper ender Gjelleråsen på 32 poeng og fjerdeplass på tabellen.  

Monolitten - 25 poeng - 18 kamper - 4.plass
Sveiva (B) - 3 poeng
Tunet (H) - 0 poeng
Stavanger (B) - 3 poeng

Med seier i to av tre kamper som gjenstår ender Monolitten på 31 poeng totalt og en femteplass på tabellen. 

Stavanger - 23 poeng - 16 kamper - 5.plass
Ull/Kisa (H) - 3 poeng
Ull/Kisa (H) - 3 poeng
Grei (B) - 0 poeng
Ull/Kisa (B) - 3 poeng
Monolitten (H) - 0 poeng

Her tror jeg at de vinner tre av de fem gjenstående kampene, og Stavanger ender da på 32 poeng og tredjeplass på tabellen, takket være innbyrdes oppgjør mot Gjelleråsen. 

Sveiva - 22 poeng - 16 kamper - 6.plass
Grei (B) - 0 poeng
Monolitten (H) - 0 poeng
Ull/Kisa (H) - 3 poeng
Tunet (B) - 0 poeng
Østensjø (B) - 1 poeng

Ender på 26 poeng og sjetteplass. Ved seier mot Monolitten , Ull/Kisa og Østensjø får de 31 poeng og så sluttspill virker veldig vanskelig  uansett. Må ha hjelp og da helst at Østensjø slår Gjelleråsen.