Foto: Kent Henriksen

Skjebnekamp for Norge mot Ungarn

Norge gikk ubeseiret gjennom gruppespillet, men tapte gruppeseieren på målforskjell. I dag venter Ungarn i et oppgjør om en VM-billett.


Det blir Ungarn som står for motstanden søndag i det som er en direkte kamp om en av to ledige VM-billetter i VM-kvalifiseringen i Polen. Tsjekkia og Slovakia sikret seg billetter lørdag, og de to gjenstående skal Norge og Ungarn kjempe om, sammen med Polen og Spania. 

Det norske laget møter Ungarn, et Ungarn som ble nummer tre i gruppespillet bak Tsjekkia og Polen, etter en overraskende 6-4 seier over Østerrike lørdag. Før det ble det tap 0-2 for Polen og 1-16 for Tsjekkia. Sist vi møtte Ungarn var i VM-kvalifiseringen i 2020, da ble det 12-1 seier. 

Norge får tåle å være favoritter til seier i dagens oppgjør mot det ungarske laget. Det norske laget har sett skjerpet ut de siste to kampene, og får man litt flyt i spillet bør det tikke inn en VM-billett i løpet av ettermiddagen. 

Du kan se (krever abonnement/kampbillett) eller følge kampen her. Norges skjebnekamp mot Ungarn har kampstart klokken 12.00. 

Les mer om:

VM-kvalifisering 2024