Olof Pettersson (til høyre) i kamp mot Nykvarn i Allsvenskan i januar. Foto: Roland Osbeck

Sjetne fra Trondheim forsterker i jakten på opprykk

Sjetne fra Trondheim har fått smaken på det finere selskap etter eliteseriekvalifiseringen i vår. Nå har klubben fått to gode forsterkninger i jakten på et opprykk til eliteserien.


Sjetne endte på fjerdeplass i kvalifiseringen til eliteserien i vår, der tre klubber sikret seg kontrakter på øverste nivå. Fra før var det klart at at landslagsmålvakt Christopher Aune Klungervik vender snuten hjem til trønderlag etter doble gull med Tunet på øverste nivå. Den talentfulle målvakten gjorde sakene sine bra i kvalifiseringen til VM, og var med og sikret norsk deltakelse i VM i Sveits i november. 

Nå er det også klart at klubben henter inn Olof Pettersson fra Hudik/Björkberg i Allsvenskan, der den spillskikkelige backen gjorde syv poeng (1+6) på 21 kamper sist sesong. Pettersson var lagets kaptein og den hardt arbeidende forsvarsspilleren gleder seg til et eventyr i Norge.
– Å komme til et nytt land og et nytt lag føltes utrolig lokkende. Vi i laget vil opp i eliteserien, så vi skal gjøre alt for å spille der neste sesong, sier han i et intervju på klubbens SoMe.