Samiel Fseha sto for seks poeng (3+3) i dagens kamp, og var sammen med Jesper Engström (2+3) en viktig brikke i dagens seier. Foto: Kent Henriksen

Sikret hjemmefordel i sluttspillet og bronsen

Anført av stjernespillerne Samiel Fseha og Jesper Engström kunne Sandnes juble for tre poeng på bortebane mot Nor 92, og en historisk bronse.

Det tok litt tid før Sandnes kom i gang i dagens kamp. Jørgen Becher sendte hjemmelaget opp i føringen, men gjestene utlignet ved Jacob Öberg et par minutter før den første pausen.

I den andre perioden scoret gjestene de tre første målene, men så gjorde Nor 92 det samme, og med 4-4 tavlen ville det bli spennende i den tredje perioden, men sekundet før pause ordnet Jesper Engström 5-4 for gjestene.

Kampen sto og vippet, og da dukket Samiel Fseha opp og ordnet 6-4. Hjemmelaget reduserte men scoringer av Andreas Pedersen og Fseha med sitt tredje mål for dagen sørget for 8-5 ledelse. Axel Wallin ble tomålscorer med seks sekunder igjen, men måtte innse at han bare fastsatte sluttresultatet til 8-6. Med tre poeng kunne Sandnes juble for det som trolig blir en tredjeplass på tabellen og sikret hjemmefordel i sluttspillet, og en historisk bronsemedalje i eliteserien.. KAMPFAKTA