Det ble tett og jevnt da Monolitten tok imot Stavanger Foto: Andreas Kristoffer Berge

Monolitten seiret over Østensjø

Monolitten hadde få problemer hjemme mot Østensjø i lørdagens oppgjør.

Allerede fra start var det liten tvil om hvem som kom til å ta med seg alle tre poengene i Skøyenhallen. Julie Noer sørget for 1-0-ledelse drøye åtte minutter ut i kampen, mens Julie Sofie Berntsen økte til 2-0 et par minutter senere.

Eira Skatt Gillebo, Elin Blom, Fanny Westheim Kolstad og Wilma Nathalie Pallman sørget videre for hver sin scoring i midtperioden og sørget for 6-0 etter de første to periodene.

Noer, Kolstad, Pallman scoret også hvert sitt i den siste perioden. Østensjø gikk dog ikke målløse av banen. Emilie Broch Eliassen og Jona Marie Esmena Sundfær sørget for to raske scoringer i det som endte i en 9-2-seier til Monolitten.

Elin Blom ble kåret til Monolittens beste spiller, mens Julie Sundar Rostad ble Østensjøs beste spiller.