Silje Karlssen Auestad scoret to ganger i dagens seier. Foto: Kent Henriksen

Monolitten overrasket mot Grei, Sveiva med sesongens første seier

Monolitten overrasket mot Grei, og Sveiva slo Sarpsborg i kveldens oppgjør i eliteserien for kvinner.

Riccarda Schimanski og Silje Karlsen Auestad ble de store profilene da Monolitten snudde oppgjøret mot Grei og vant.

Grei hadde ganske god kontroll på Monolitten i dagens oppgjør, men gjestene ville det annerledes og tre ganger hentet de inn hjemmelaget, og kunne med to kjappe mål i starten av den tredje perioden sørge for seier og tre poeng. Først utlignet Silje Karlsen Auestad med sitt andre mål for dagen, før Riccarda Schimanski ordnet 4-3 halvannet minutt senere. Grei klarte ikke å replisere og tapte for første gang denne sesongen. KAMPFAKTA

I Rommenhallen var Sveiva best, og vant med 6-3. Anna Tviberg var kampen store profil med to scoringer og en assist. Sveiva tok med det sesongens første trepoenger, og påførte gjestene deres fjerde strake tap i eliteserien. KAMPFAKTA