Silje Karlsen og Monolitten fikk revansje på Sveiva i kveld. Foto: Kent Henriksen

Monolitten økte forspranget til Sveiva

Fanny Kolstad ble den store helten da Monolitten slo Sveiva, og fikk revansje etter tapet tidligere i sesongen.

Sveivas drømmer om sluttspill begynner å knuses, og i dag tapte de mot Monolitten som de slo tidligere i sesongen. Dagens gjester vant 7-3 etter bland annet tre scoringer av Fanny Kolstad.

Gjestene fikk en drømmestart på kampen med tre kjappe scoringer før det var spilt seks minutter, signert Silje Karlsen Auestad, nevnte Kolstad og Tora Granaas Danielsen. Sveiva fikk summet seg og Bertine Aas Hansen og Pho Rendalsvik reduserte før den første pausen.

I den andre perioden økte Hajar Kaddouri gjestenes ledelse, men Mia Østerbø Nilsen reduserte på ny. Andrea Gulbrandsen og Kolstad økte ledelsen for Monolitten, som kunne gå til den andre pausen med en solid tremålsledelse.

Kolstad punkterte poenghåpet for Sveiva seks minutter ut i den tredje perioden med sitt 7-3 mål, som også ble kampens siste scoring. Monolitten klatret med seieren opp i ryggen på Gjelleråsen, men økte også forspranget til Sveiva til ti poeng. KAMPFAKTA