Anders Wessel-Larsen Jensen måtte trå til mellom stolpene for Greåker fredag kveld. Foto: Kent Henriksen

Landslagsmålvakten alvorlig skadet - unggutt måtte i ilden

Lokaloppgjøret og den første kampen mellom Greåker og Sarpsborg i kvartfinalen av NM var preget av at landslagsmålvakts Markus Jelsnes skadefravær etter en stygg arbeidsulykke.


Landslagsmålvakt Markus Jelsnes skadet seg alvorlig på jobb tidligere i uken, og er ute med skade resten av sesongen. Jelsnes som er tømrer skadet pekefingeren og måtte ha akutt førstehjelp av tidligere lagkompis, jobb- og arbeidskollega Patrick Hjemgård forteller lokalavisen Sarpsborg Arbeiderblad om ulykken som skjedde torsdag.
– Jeg har drømt om revansje i dette sluttspillet etter nitriste covidsesonger og surt tap mot Tunet i finalen i fjor. I år hadde jeg alvorlige planer om å vinne bøtta med gutta, men nå handler alt om å redde selve fingeren, sier han til SA. 

Nå venter isteden en komplisert operasjon neste og legene er tilbakeholdne med å gi noen prognoser, på skaden som potensielt kan være karrieretruende for en målvakt. 

Med det fikk 17 år gamle Anders Wessel-Larsen Jensen sjansen i mål, med den gamle keeperhelten Tomas Näsholm som reserve hos et skadepreget Greåker. Unggutten vant målvaktskampen mot haienes Magnus Wiig. 

Greåker gikk seirende ut av et målrikt lokaloppgjør og kunne juble for 11-9 seier og første stikk i kampen om en plass i semifinalen i NM. KAMPFAKTA