Thomas Stræte og Simon Wiström i aksjon i kveldens oppgjør. Foto: Tor Anders Dalland

Lå under med tre mål før det snudde

Slevik lå under med tre mål men et sterkt comeback sørget for tre poeng i sesongens første kamp.

Hvis det var et spennende oppgjør i Tindlundhallen i kveld, kan man godt si at kveldens oppgjør mellom Gjelleråsen og Slevik var meget spennende.

Gjestene tok ledelsen som de fleste ventet, men så vartet hjemmelagets Simon Wiström opp med to kjappe scoringer. 2-1 til pause for Gjelleråsen etter en god periode.

Slevik lå under med tre mål men lyktes allikevel å vinne mot Gjelleråsen. Foto: Tor Anders Dalland

I den andre perioden stakk Gjelleråsen av til 5-2 før Slevik kunne redusere til 5-3, som også var stillingen etter to perioder i Lihallen foran 85 tilskuere.

Slevik både reduserte og utlignet, før Gjelleråsen på nytt våknet til liv da Daniel Johansen sendte hjemmelaget i føringen på ny i det 13. minutt. Men så ville Thomas Stræte det annerledes, og med sin andre scoring for dagen sørget han for 6-6 halvannet minutt senere, før Andreas Eide senket Gjelleråsen med sin 7-6 scoring fire minutter før slutt. KAMPFAKTA