Tunet kunne juble for tre strake seiere og billett til semifinalen i NM i kveld. Foto: Kent Henriksen

Knuste Nor 92 - klare som første lag for semifinale

Tunet er første lag som er klare for semifinale, etter å ha sendt Nor 92 på tidlig sommerferie med sekken full.

19-0 vant Tunet i tredje kvartfinale mot Nor 92, og Manglerud-klubben er klare for semifinale som første lag etter 3-0 i kamper.

Seieren er det største i historien i sluttspill for menn, og det ble aldri helt spennende i Høyenhallen.

5-0 etter den første perioden ble til 15-0 etter to perioder. I den tredje perioden dro hjemmelaget ned på farten, og scoret fire ganger. Ole Mossin Olesen noterte seg for seks poeng (0+6), i en kamp der 12 spillere tegnet seg på scoringslisten for hjemmelaget. Mads Fossum Normann scoret tre mål på gamle lagkamerater, og tre mål scoret også Philip Laasonen i den knusende seieren. KAMPFAKTA