Silje Karlsen Auestad og Monolitten knuste nykommerne Østensjø i går kveld, her fra lagenes forrige møte. Foto: Kent Henriksen

Knusende seier for Monolitten mot nykommerne

Monolitten hadde som ventet få problemer med å ta tre poeng da nykommerne Østensjø kom på besøk i går kveld.

Fem tilskuere hadde funnet veien til Skøyenhallen da Monolitten fikk besøk av nykommerne Østensjø. Allerede etter to minutter var standarden satt og Susanne Bahr sendte hjemmelaget i føringen. Landslagsspiller Silje Karlsen Auestad økte ledelsen et par minutter før halvspilt periode, og da Bahr og Iben Røer Johnsrud sørget for at det sto 4-0 til pause var kampen mer eller mindre avgjort.

Monolitten fortsatte å kjøre på og gikk opp til 6-0 midtveis i kampen. To kjappe reduseringer fra gjestene sørget for litt spenning, før Fanny Kolstad med to scoringer før pause satte kjepper i hjulene for gjestene.

Tre scoringer fra hjemmelaget i den tredje perioden sørget for at det endte 11-2 i kveldsoppgjøret, og med det kunne Monolitten klatre opp på tredjeplass, dog med en kamp mer spilt enn Gjelleråsen som ligger poenget bak. KAMPFAKTA