Narvik er klare for elitespill til høsten etter dagens seier over Fjell-Kameraterne. Foto: Mikael Karlholm

KLART: Narvik rykker opp - Gjelleråsen beholder plassen

Narvik slo Fjell-Kameraterne i morgentimene og er klare for elitespill til høsten. Seieren betyr også at Gjelleråsen beholder plassen i eliteserien.


Narvik brukte 17 sekunder(!) på å drepe den meste spenningen i kampen mot Fjell-Kameraterne, da hadde det allerede vært to baller innom målet til bergenserne. 

De 30 tilskuerne i Jessheim flerbrukshall hadde knapt nok funnet plassene før ballen hadde vært i nettet tre ganger i dagens oppgjør mellom Narvik og Fjell-Kameratene. Først scoret Linus Schefström etter fire sekunder, og etter 17 sekunder økte Ted Karlsson til 2-0. Andreas Heggernes reduserte til 2-1 etter 40 sekunder. Schefström ordnet 3-1 halvveis i perioden, og scoringen til Marius Hansen etter kvarteret ga litt spenning da lagene gikk til pause med 3-2 på tavlen. 

Så var det slutt på moroa for bergenserne. Narvik scoret syv ganger i midtperioden, og da ble resten av kampen en transportstrekke mot elitespill til høsten. Den siste perioden endte 0-0, og da ble sluttresultatet 10-2, og Narvik kunne juble for et historisk opprykk til eliteserien. Seieren betyr også at Gjelleråsens kontrakt ble fornyet, og at resten av kampene i kvalifiseringen bare handler om å finne den endelige rekkefølgen på lagene. KAMPFAKTA

Tabell:
Ull/Kisa - 12 poeng
Gjelleråsen - 9 poeng
Narvik - 6 poeng
-----------------------------
Sjetne - 3 poeng
Fjell-Kameraterne - 0 poeng