Kjørte over Greåker i den første semifinalen

Greåker fikk juling i den første semifinalekampen på hjemmebane, da Slevik ble for sterke og vant.

Det er ordentlig fart fra start i oppgjøret mellom Greåker og Slevik, og det smeller i hver eneste duell. Begge lag gir maksimalt og her legges det ikke en millimeter i mellom i nærkampene. Greåker tar ledelsen da Ola-Thomas Haglund fyrer av fra distanse, men gleden blir kortvarig for Joachim Sørby Pedersen er frempå en retur og utligner. Samme mann gir gjestene ledelsen i overtall, og nå er Slevik i dytten og 1-3 kommer med fem minutter igjen av perioden. Det er ordentlig grinete og en herlig sluttspillkamp, som Slevik leder etter den første perioden.

Det ble tøft for Isac Hammarberg og Greåker mot et heltent Slevik. Foto: Kent Henriksen

Slevik får en god start på midtperioden da Thomas Stræte scorer i det tredje minutt. Greåker sliter med å få ting til, og virker litt ubeslutsomme til tider. Det får konsekvenser, for et pålogget Slevik-lag er ikke det og setter dagens femte halvveis i perioden, en flott scoring fra gjestene. Greåker tar timeout og bytter målvakt, men det smeller med en gang, denne gang Markus Sandberg-Pedersen scorer. Så får hjemmelaget utvisning men isteden for mål fra Slevik, er det Patrick Stenersrød Bye som reduserer for hjemmelaget og gir et ørlite håp før den tredje perioden.

Sander Fauskanger og Greåker ble godt pakket inn i dagens kamp. Foto: Kent Henriksen

Greåker får ikke noen god start på den tredje perioden heller, da Franzon og Anders Mathisen Pedersen scorer tidlig i perioden. Så kommer det scoringer fra begge lag da først Jørgen Nordahl og Patrick Martinsen reduserer, før Johan Åhlberg øker ledelsen. Like etter ordner Stenersrød Bye nok en redusering, men Franzon er i støtet og noterer seg for sin tredje scoring like etter. Gjestene har god kontroll på kampen og gjør litt som de vil til tider. Da kommer også 5-11, signert Sørby Pedersen. Halvminuttet etter setter Sandberg-Pedersen sitt andre mål for dagen, og fastsetter sluttresultatet til 5-12, og Slevik tar ledelsen med 1-0 i kamper.

Greåker-Slevik 5-12 (1-3,1-3,3-6)