Ketil Kronberg scoret med en gang i comebacket etter skademareritt. Foto: Peter Bohlin

Ketil tilbake på banen med scoring og seier

Ketil Kronberg er endelig tilbake på innebandybanen, og nordmannen presenterte seg direkte med scoring mot Pixbo Wallenstam.

Dalens norske stjerne Ketil Kronberg har slitt med skader siden sist sesong, og har ikke spilt en eneste kamp denne sesongen. I dag var det klart for comeback og nordmannen fornektet seg ikke og førte Dalen opp i 1-0 ledelse etter fire minutter. Kronberg fikk både kapteinsbind og tillit i lagets førsterekke.

Det ble en målrik kamp i Umeå Energi Arena, der lagene byttet om på å lede. Med halvannet minutt igjen tok gjestene Pixbo ledelsen, men Rasmus Andersson hadde andre planer. Først spilte han frem Christoffer Andersen til 9-9 med 56 sekunder igjen, før ha selv avgjorde kampen fire(!) sekunder før slutt. 10-9 og seier for Kronberg og Dalen i comebacken.

Seieren førte Dalen opp på en fjerdeplass, men Umeå-klubben har spilt en kamp mer en lagene som jakter bak.