Dalens norske superstjerne Ketil Kronberg er på vei tilbake etter to skader. Foto: Peter Bohlin

Håper på et positivt svar denne helgen

Først måtte Ketil Kronberg operere en vond hånd, og så røk han på en kneskade, noe som har gjort at han ikke spilt en eneste kamp så langt i sesongen.


Sesongen 20/21 har ikke blitt som Ketil Kronberg tenkt seg. Dalen-stjernen som blitt 40 år gammel har tilgode å spille kamper så langt i sesongen. Først måtte han operere hånden etter en skade på forsesongen og da han var på vei tilbake røk et kne for den norske stjernen. Det var tenkt at han skulle være tilbake på banen før jul, men nordmannen har ikke vært å se i Dalens lagoppstilling.
– Det hadde ikke vært noe problem å spille med smerter, men jeg har ikke tenkt å spille om jeg ikke kan gjøre det skikkelig. Jeg vil kunne gå for fullt inn i nærkamper, presse og gjøre alt 100 prosent, sier han til lokalavisen VK. 

Alternativene for Kronberg er operasjon, spille med smerter eller teste kortisonsprøyte. Dalen ligger på femteplass på tabellen i SSL og har brukt 30 spillere så langt i sesongen, etter en svært uheldig sesong fylt av skader og sykdommer i troppen. Nå håper Kronberg på å bli nummer 31, og kanskje kan han spille innebandy allerede i helgen, men han utelukker ikke at sesongen kan være over.
– Det er klart jeg er litt urolig, med tanke på at det ikke er så langt igjen av grunnserien. Vi har elleve kamper igjen og jeg vil jo komme i innebandyform før sluttspillet. Forhåpentligvis kan jeg kjøre for fullt snart, vi får se etter min test lørdag, sier han videre til avisen. 

Kronberg gjorde 33 poeng (20+13) på 32 kamper i SSL sist sesong. 

Les mer om:

Ketil Kronberg Dalen SSL