17 scoringer og klubblegender mot gamleklubben da Akerselva møtte Gjelleråsen tirsdag kveld. Foto: Tor Anders Dalland

Kaotisk da Akerselva vant målfest i sekspoengs-kampen

Det var lenge målfattig og spennende da Akerselva møtte Gjelleråsen, så ble det kaotisk og nervepirrende.

Det var uavgjort etter den første perioden mellom Akerselva og Gjelleråsen, etter at klubblegenden Hans Roar Wilhelmsen åpnet målscoringen mot gamleklubben, før Eivind Hoem utlignet.

I den andre perioden stakk Akerselva fra i målprotokollen og da gjestene bare kunne svare en gang sto det 4-2 etter to perioder.

Gjelleråsen var på jakt etter en utligning i det som ble en nervepirrende avslutning på kampen i Grefsenhallen mot Akerselva. Foto: Tor Anders Dalland

I den tredje perioden scoret Akerselva fem på rappen før det var spilt fire minutter, og så ut å gå mot tre poeng og seier uten problemer. Grefsen-gutta ledet 9-2, men da våknet gjestene, og med seks(!) strake scoringer på åtte minutter hadde det blitt en kaotisk slutt på kampen, og skikkelig nervepirrende. Akerselva holdt ut og kunne innkassere de tre poengene i sekspoengs-kampen. KAMPFAKTA