Julie Gidske her fra en kamp i allsvenskan i 2019 mot Lindome. Foto: AC Kårhag

Julie Gidske og klassiske Lockerud klare for SSL

Julie Gidske og klassiske Lockerud fra Mariestad er klare for SSL-spill til høsten.


Etter to strake seiere mot Västerås er Lockerud og Julie Gidske klare for SSL-spill. Den anrike klubben med fire SM-gull på damesiden (det siste i 1995) har fostret store svenske navn som nåværende landslagssjef Åsa “Kotten” Karlsson, Johanna Ekeroth og Jenny Magnusson. Klubben har også fem SM-gull og hadde sin absolutte storhetstid i slutten av 80- og starten av 90-tallet. 

Gidske kom til klubben sommeren 2018 og spiller sin fjerde sesong i klubben som rykket ned fra øverste nivå i 2011, der det ble 10 poeng (8+2) på 21 kamper i allsvenskan for 26-åringen denne sesongen. Det har også blitt to poeng (1+1) på fem kamper i kvalifiseringene til SSL, det siste i dagens seier over Västerås som Lockerud vant 7-5. 

Senere i dag kan Karlstads Ludvik Hansen bli klar for SSL, de leder kval-serien etter to seiere mot Visby. Sebastian Lie er kaptein for Nilsby som i dag ble klare for avansement til allsvenskan, etter å ha slått ut KAIS Mora. 30-åringen hadde en assist i dagens seier. 

Andreas Grønli og Warberg tapte den tredje kampen mot Nykvarn med 2-5 i dag, og ligger under med 1-2 i kamper i kvalifiseringen til SSL.