Joachim Trandum Terjesen scoret seiersmålet mot tyskerne i formiddag. Foto: Kent Henriksen

Jevnt og spennende mot tyskerne

Norge startet 6-nasjoners i tyske Weissenfels med seier over Tyskland i ettermiddag.

Philip Laasonen sørget for norske ledelse etter den første perioden mot Tyskland, i helgens første kamp.

I midtperioden ble det ingen scoringer, men det løsnet for lagene i den tredje perioden. Først utlignet Janos Bröker for Tyskland, før Patrick Stenersrød Bye ga Norge ledelsen igjen. Florian Weisskirchen utlignet 18 sekunder senere, men under minuttet fant Laasonen frem til Joachim Trandum Terjesen som scoret. Tyskerne klarte ikke å svare og Norge kunne vinne 3-2. KAMPFAKTA

Allerede i kveld 17.00 venter kamp mot Slovakia for det norske laget. Slovakene tapte 1-4 for Latvia tidligere i dag. Polen åpnet med 3-1 seier over Danmark.