Siste

Inget publikumsrekord for Ajer i straffedrama

Det ble ikke publikumsrekord på Hamar i ettermiddag, men det ble en spennende kamp der, og på flere andre hold i eliteserien for menn.

Tunet vant toppkampen mot Sveiva etter det som ble en spennende kamp. Sveiva tok ledelsen tidlig, men Tunet klarte å utligne i det som ble en uavgjort første periode. I den andre perioden tok Tunet ledelsen og med 3-1 på tavlen kunne de gå til pause. I den tredje perioden scoret de regjerende mesterne kjapt, og etter drøye kvarteret kom den siste spikeren i kisten i det som ble en 5-1 seier. Tunet klatret med seieren forbi Sveiva på tabellen, og opp på en tredjeplass. KAMPFAKTA

Det ble inget rekord for Ajer i publikumskampen på Hamar, men 450 tilskuere hadde funnet veien til Obos Arena, rekord for Hamar-laget men det slo ikke publikumsrekorden i eliteserien som man håpet på. Det ble meget spennende på nytt mellom Ajer og Vålerenga, som møtte hverandre så sent som forrige helg. Det hele måtte nok en gang avgjøres på straffer, og denne gang var det Hamar-laget som var best og kunne notere seg for to nye poeng i debutsesongen. KAMPFAKTA

Franzon herjet
Det ble storseier for Slevik mot Sandnes, der østfoldingene fyrte på alle sylindere fra start og ødela all spenningen. 8-0 etter den første perioden ble til 17-5 og tre nye poeng inn på kontoen. Gustav Franzon var kampens store profil med åtte poeng (4+4). KAMPFAKTA

Det ble straffekonkurranse også i Slattumhallen da Gjelleråsen og Akerselva barket sammen. Gjelleråsen startet best og ledet 3-0, men Akerselva scoret fire mål på rappen og så en stund ut å gå mot tre poeng, da Gjelleråsen utlignet til 4-4 med fem minutter igjen. Kampen måtte dermed avgjøres på straffeslag, og der var gjestene best. KAMPFAKTA