Foto: Kent Henriksen

I ettermiddag spilles siste serierunde

Siste serierunde i eliteserien for kvinner spilles lørdag, der det kun er igjen spenning rundt femteplassen.


Monolitten-Gjelleråsen
13.00 Skøyenhallen

SE KAMPEN / LIVE

Monolitten tapte mulighetene for å ta bronse sist helg, og blir nummer fire på tabellen. For Gjelleråsen som funnet formen i det siste er det mulighet å bli nummer fem på tabellen, men da må man ta minst en poeng og håpe at Sveiva taper mot Østensjø. Med seier i dagens kamp samtidig som Sveiva ikke tar mer en en poeng så vil man klatre forbi på innbyrdes oppgjør. 

Tunet-Grei
13.00 Høyenhallen

SE KAMPEN / LIVE

Det kunne blitt en fantastisk avslutning mellom de to største rivalene i eliteserien de seneste sesongene, men Tunet sikret seg seriegullet allerede for et par uker siden. I dag skal pokal og medaljer mottas, men for tabellplasseringen har dagens kamp ingenting å si. For begge lag handler det mest om å spille på seg selvtillit inn mot neste helgs puljespill i NM. 

Østensjø-Sveiva
13.00 Bølerhallen

SE KAMPEN / LIVE

For Østensjø blir det sisteplass på tabellen, selv om det ikke sett så aller verst ut spillemessig i det siste. Mot Sveiva handler det derfor om å få med seg litt selvtillit inn i puljespillet neste helg. For Sveiva gjelder det å minst en poeng mer enn Gjelleråsen som ligger poenget bak for å beholde femteplassen, da nittedølingene har vunnet to av tre oppgjør denne sesongen.