Holder liv i drømmen om seriegull

Tunet slo Monolitten selv om de til tider hadde store problemer med et heltent hjemmelag.

Monolitten trenger poeng for ta seg til sluttspill, og det hadde de snusen på i dagens kamp mot serietoer Tunet, der den første perioden endte målløs.

t heltent hjemmelag lagde krøll for gjestene som tok timeout tidlig i den andre perioden, og som trengte halve kampen før de klarte å få ballen i mål ved Heidi Rød. Da Fanny Kolstad scoret to ganger i løpet av et par minutter var det hjemmelaget som var i føringen, men Sofie Kristiansen roet nervene på bortelagets supportere minuttet før midtperioden var over med sin 2-2 scoring.

Den tredje perioden var syv minutter gammel da Emilie Sundnes fant nettmaskene, og da hjemmelaget ikke klarte å replisere kunne Tunet juble for at gulldrømmen fortsatt lever. Nå venter kamp mot Sveiva på onsdag, og med seier der kan de sikre seg gull siste serierunde, om de slår serieleder Grei. KAMPFAKTA