Poengligaleder Kine Hedlund Eriksen noterte seg flittig i målprotokollen. Foto: Petter Alexandersen

Hedlund Eriksen tremålsscorer i snuoperasjon

Serietoer Grei og serietreer Monolitten barket sammen i kveld, og det tok litt gang før Grei kom i gang i oppgjøret.

Monolittens Hajar Kaddouri sendte gjestene opp i ledelsen etter 56 sekunder, men Kine Hedlund Eriksen utlignet etter fire minutter. Flere scoringer ble det ikke i den første perioden.

I den andre perioden ordnet Andrea Gulbrandsen 1-2, men minuttet etter var Hedlund Eriksen frempå igjen. Det endte uavgjort også i midtperioden, og det var nerve i kampen.

Den tredje perioden var i underkant av seks minutter gammel da Hedlund Eriksen med sitt tredje for dagen ordnet ledelse til Grei for første gang i kampen. Da Eline Dagestad doblet ledelsen halvveis i perioden, gikk luften litt ut av gjestene. Malén Simonsen sørget med sin 5-2 scoring for å fastsette sluttresultatet. KAMPFAKTA