Harstad kunne juble for tre poeng etter en sterk seier mot Sandnes. Mikael Karlholm, facebook.com/ibinn.innebandy

Harstad kriget Sandnes i senk

Harstad vant over Sandnes og påførte vestlendingene sitt tredje strake tap i eliteserien.

Det ble Harstad som vant dagens oppgjør mot Sandnes, etter å vunnet kampen 9-5 foran 151 tilskuere. Anført av Ritvars Berzins, Toms Niedre, Henri Kukkonen, Janis Rajeckis og Saku Lipponen påførte gutta fra Nord-Norge vestlendingene Sandnes deres tredje strake tap.

Harstad ledet 4-2 etter den første perioden, men i midtperioden jevnet det seg ut og gjestene tok over forestillingen. De klarte å redusere to ganger, men harstadværingene kunne gå til pause med ledelse 5-4.

I den tredje perioden økte Ritvars Berzins og Henri Kukkonen hjemmelagets ledelse og da gjestene bare maktet med en redusering ble det seier for Harstad. Berzins fastsatte sluttresultatet til 9-5 med et par minutter igjen av kampen og hjemmelaget kunne juble for tre poeng, og solid byks på tabellen opp på syvendeplass og forbi Slevik, dog med en kamp mer spilt en østfoldingene. KAMPFAKTA