Harstad forlenget sesongen - kan utligne i morgen

Harstad sørget for at det blir minst en kamp til i kvartfinaleseieren mot Nor 92.

Gjestene ledet etter den første perioden etter scoringer fra brødrene Sebastian og Philip Kämpe, og en scoring fra Harstads Toms Kirmuzs.

I midtperioden var det veldig avventende og nervøst. Arnijs Kuratniks sørget for balanse i regnskapet da han gjorde 2-2 med syv minutter igjen, men Axel Wallin ga gjestene ledelsen på ny. Harstads Mika Heikurainen og Bård Olsen så til at det var hjemmelaget som gikk i garderoben med ledelse 4-3.

I den tredje perioden økte Kristoffer Mørstad Lysberg ledelsen før Wallin reduserte. I forbindelse med den scoringen pratet Kuratniks på seg en 2+10 minutters utvisning for usportslig opptreden, og Matias Palm kunne redusere til 6-5. Heikurainen noterte seg for nok en scoring med under fem minutter igjen, og da Nor 92 ikke fikk ballen i mål mot slutten endte det 7-5 og det står nå 2-1 i kamper. Allerede i morgen møtes lagene igjen til fjerde kamp. KAMPFAKTA