Amanda Greger Steen ble Ull/Kisas store heltinne da hun kjørte slalom med Sarpsborg-spillerne, og reddet uavgjort med sin andre scoring i kampen. Foto: Kent Henriksen

Hard kamp om poengene da Sarpsborg møtte Ull/Kisa

Det ble en rysare da Sarpsborg og Ull/Kisa gjorde opp nederst på tabellen i puljespillet i J15-klassen.

Ull/Kisa dominerer til dels banespillet i den første perioden, men det er Sarpsborg som scorer målene i den første perioden. Først ordner Norah Vang-Johansen 1-0 med halvannet minutt igjen, og i siste spilleminutt dobler Estere Zake ledelsen til stor jubel fra østfoldingene. Perioden ender 2-0 og det blir en spennende andre periode.

Det er Ull/Kisa som trenger mål i den andre perioden, og setter sarpingene under trykk. Scoringene drøyer, og Sofie Steen i østfoldingenes mål holder tett. Først i det niende minutt kommer scoringen, da Amanda Greger Steen finner nettmaskene. Ull/Kisa fortsetter å presse, men det er først da Greger Steen får fatt på ballen på egen banehalvdel og kjører slalom med hele forsvaret til Sarpsborg scoringen kommer, fantastisk flott 2-2 scoring med tre minutter igjen. Begge lag har noen småfarligheter på tampen men det ender uavgjort. KAMPFAKTA