Hajar Kaddouri scoret med to minutter igjen av kampen mot Østensjø og sikret Monolitten tre poeng. Foto: Kent Henriksen

Hajar senket nykommer Østensjø i sluttminuttene

Hajar Kaddouri ble helten da Monolitten slo Østensjø, i det som ble en uhyre jevn kamp.

Østensjø fikk se Eira Skatt Gillebo sende gjestene i ledelsen etter et minutt, men Ane Øvstedal sørget for uavgjort i det niende minuttet. Så sendte Amelia Natalie Lisiecka gjestene i føringen etter kvarteret, og så til at det sto 1-2 på tavlen etter den første perioden.

I midtperioden ble det ingen scoringer i Bølerhallen, selv om gjestene hadde trøkket og vant skuddstatistikken med 8-1.

Den tredje perioden var åtte minutter gammel da Emilie Broch Eliassen utlignet for hjemmelaget, men det holdt ikke hele veien. For med to minutter igjen sørget Hajar Kaddouri for at poengene ble med gjestene hjem. 2-3 på tavlen og tre viktige poeng i jakten på bronsen. KAMPFAKTA