Serieleder Grei og Kine Hedlund Eriksen har all grunn til å smile etter å ha knust erkerival Sveiva. Foto: Andreas Kristoffer Berge

Serielederne var nådeløse i "slaget om Groruddalen"

Grei hadde som ventet få problemer å vinne «slaget om Groruddalen» mot Sveiva i ettermiddag.

Serieleder Grei tok føringen rett før det var spilt halvveis i den første perioden, Camilla Weibye sist på ballen. Et par minutter senere økte Lene Benkø ledelsen, og sørget for at Grei kunne gå til pause med 2-0 ledelse.

I den andre perioden reduserte Camilla Kolstad Løchen til 2-1, men så var det gjestene for alle pengene. Først scoret Heidi Homble, før Mari Hille Christoffersen og Emma Lunde sørget for 5-1 ledelse etter to perioder i Rommenhallen.

Lunde ordnet også 6-1 i det niende minuttet av den tredje perioden, før Martine Simonsen stakk imellom med en scoring. Lundes tredje kom etter kvarteret, og da Hildegun Holm scoret 9-1 var det den siste spikkeren i kisten i «slaget om ´dalen». Tre poeng og seier for serielederne. KAMPFAKTA