Slo Monolitten til ingen nytte

Gjelleråsen måtte vinne og samtidig ha hjelp av Østensjø for å knipe femteplassen, seieren ordnet de selv men fikk ingen hjelp av jumbolaget.

Det ble Sveiva som ble nummer fem på tabellen, det eneste spennende som skjedde under den siste serierunden, rent plasseringsmessig. For selv om Gjelleråsen gjorde jobben kunne Stovner-jentene sikre seg femteplassen på tabellen.

Nora Milly Bangsund ga Gjelleråsen ledelsen halvveis i den første perioden mot Monolitten, den eneste scoringen i perioden.

I den andre perioden jaktet hjemmelaget en scoring, men det ble isteden Emmy Ryhd som økte ledelsen for gjestene. Andrea Gulbrandsens redusering fikk fart på gjestene og Ryhd fant nettmaskene på nytt, før Nora Besserudhagen kunne øke ledelsen midtveis i perioden som ga gjestene en solid ledelse før den tredje perioden.

I den tredje perioden var det hjemmelaget som sto for målene, først Gulbrandsen før Marie Falch med en scoring halvannet minutt før slutt sørget for litt spenning. Gjelleråsen holdt ut og vant kampen 4-3, og endte med det på sjetteplass. Monolitten på sin side ble nummer fire, noe som var klart allerede før dagens runde. KAMPFAKTA